28 okt

Workshop portrettekenen zondag 12 november 14:30 – 17:00 uur

En nu het portret van uzelf en uw (klein)kind!

Komt u zondag 12 november* ook naar

de Portretworkshop met uw (klein)kind?

Geachte vriend(in) van het Stadsmuseum,

Denkend aan de afgelopen tentoonstelling ‘Zie ze kijken’ met portretten van Neel Korteweg, leek het ons een leuk idee om de workshop Portrettekenen te herhalen. Met als deelnemers: u en uw (klein)kind vanaf 6 jaar!

Want wat is er nu mooier dan een tweeluik te kunnen ophangen met een kleurige impressie van u (getekend door uw kleinkind) en uw eigen impressie van uw kleinkind? Netjes omlijst om nog jaren na te genieten van een vrolijke tekenmiddag in het Stadsmuseum Woerden. Zo’n originele opa of oma hebben de vriendjes van uw (klein)kind niet!

Het werkt zo: na een boeiende rondleiding door het Stadsmuseum nemen u en uw kleinkind tegenover elkaar plaats met een tekenbord en kleurkrijt. Portret-ping-pongen noemen we dat. Samen maken we er een kleurrijke happening van. U zult versteld staan van het mooie resultaat!

U mag zich natuurlijk ook laten vervangen door de vader of moeder van uw kleinkind. Sterker nog, daar hebben we ook een plannetje mee.

U zou de Vrienden van Stadsmuseum Woerden een geweldig plezier doen als u ook uw (klein)kinderen tot Vriend maakt van het Stadsmuseum. Want om de activiteiten van het Stadsmuseum te ondersteunen, kunnen we nieuwe vrienden goed gebruiken!

Vrienden werven Vrienden als het om een mooi Woerdens doel gaat, toch? Voor slechts € 40,- per jaar wordt je Vriend/Vriendin een heel jaar onthaald op prachtige exposities en culturele evenementen! Een creatieve cadeautip misschien? Kijk maar eens op vriendenstadsmuseumwoerden.nl

Zondag 12 november 14:30 uur – 17:00 uur, Portret workshop voor opa’s, oma’s, ouders en (klein)kinderen in het Stadsmuseum.

Hartelijk welkom!

Meld u a.u.b. vóór 1 november aan op

contact@vriendenstadsmuseumwoerden.nl

of  06 55 87 23 47

of via deze link

 

*als er meer dan 10 aanmeldingen zijn – eerst komt eerst maalt – bieden wij de mogelijkheid om 19 november a.s. alsnog deel te nemen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven