1 sep

vriendenmiddag 12 september 2021

Het bestuur van de Vrienden van het Stadsmuseum en de Vroedschap van Woerden nodigen u uit voor een lezing over reclame fotografie door Pim Milo* in het Kasteel van Woerden op zondagmiddag 12 september a.s.

Zondagmiddag 12 september organiseren wij een feestelijke middag in het Kasteel van Woerden. U als kunst- en cultuurliefhebber nodigen wij graag uit voor deze middag.
Wij organiseren deze lezing en aansluitend een veiling naar aanleiding van de expositie met het werk van de Woerdense kunstenaar en fotograaf Hans van Ommeren in het Stadsmuseum.

Pim Milo geeft in zijn lezing aan de hand van allerlei voorbeelden antwoord op de vraag: “Is reclamefotografie een vorm van kunst?”

Na deze lezing is er gelegenheid om te bieden op één van de foto’s uit de expositie van Hans van Ommeren. Een unicum, omdat deze foto nooit eerder op dit formaat is afgedrukt. De opbrengst van deze veiling wordt gedoneerd aan de ‘Stichting Light for the world’.

Deze feestelijke middag wordt muzikaal omlijst door het trio: Lounge-Avenue.

Programma: 14.30 – 15.00 0ntvangst in het Kasteel van Woerden met koffie en thee

15.00 -15.45 – Lezing Pim Milo

15.45 – 16.00 – Veiling foto Hans van Ommeren
vanaf 16.00 Muziek, hapjes en drankjes en tijd om te genieten van elkaars gezelschap.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen vragen wij u om u tijdig aan te melden via contact@vriendenstadsmuseumwoerden.nl 

Vriendelijke groet en graag tot zondagmiddag de 12e in het Kasteel.

Dick Launspach, voorzitter

*Pim Milo is publicist, schrijvend over fotografie. Dit doet of deed hij onder meer voor: Cosimo, Creatie, Credits, Elsevier, Foam, P/F Professionele Fotografie, Vrij Nederland en de website PhotoQ. Hij was mede-auteur van o.a. : Fotografen in Nederland – Het Nederlandse fotoboek- en van het lexicon ‘Geschiedenis van de Nederlandse fotografie’. En oprichter en voorzitter van de Photographers Association of the Netherlands (PANL). Pim werkte jarenlang in de reclame, wat hem in de directie bracht van Saatchi & Saatchi.

1 gedachte over “vriendenmiddag 12 september 2021”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven