12 mei

Koeiemart on Tour

Wegens succes verlengd! Nu het Pop-Up Museum aan de Rijnstraat zijn deuren heeft gesloten gaat het Stadsmuseum Woerden op reis met de Koeiemart tentoonstelling. Zondag a.s. 15 mei is de ‘Koeiemart on Tour’ te gast bij het Stoomgemaal aan de Van Teylingenweg tussen Woerden en Kamerik. Iedereen die zin heeft om Koeiemart herinneringen op te halen of meer te horen en zien over deze unieke traditie is van harte welkom van 11u-15u., toegang is gratis.

 Locaties

In totaal doet de reizende Koeiemart tentoonstelling 6 locaties aan. Op 4 juni zijn we te zien op het Kerkplein tijdens de Graskaasdag, Op 14, 15 en 23 juni strijken we achtereenvolgens neer in Weddesteijn in Woerden, De Cope in Kamerik en het Dorpshuis in Harmelen. We sluiten af op landgoed Bredius op zondag 26 juni.

De Koeiemart on Tour is mogelijk gemaakt door de Vroedschap van Woerden Anno 2018, de bedrijvenkring die het Stadsmuseum steunt. En natuurlijk door de enthousiaste vrijwilligers die meereizen met de tentoonstelling! Zij zorgen ervoor dat er op elke locatie iets extra’s te beleven is.

Voor meer informatie: Arja van Veldhuizen, manager Stadsmuseum Woerden, a.vanveldhuizen@stadsmuseumwoerden.nl, 06 38150285

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven