31 okt

Waanzinnig kunstzinnig ! helaas afgelast

************************************************

Door de slechte weersomstandigheden zien wij ons helaas genoodzaakt het Street Art evenement van zondagmiddag 19 november a.s. af te zeggen. 

Dat is jammer mede gezien de vele voorbereidingen en goede samenwerking met zovelen, die we daar zeer dankbaar voor zijn.

Namens de Vrienden van het Stadsmuseum, Frans Lander, secretaris.

************************************************

Met Street Art kunst bewegen we ons op gebied van spontane, ongebonden hedendaagse kunst. Niet alleen in het Stadsmuseum maar ook daarbuiten op het Kerkplein kunt u kennis maken met deze bijzondere vorm van kunst en wel op zondagmiddag 19 november a.s. op het kerkplein van Woerden, van 14.30 tot 17.00 uur.

Dit is een initiatief van de Vrienden van het Stadsmuseum, die de organisatie en de financiering hebben geregeld in nauwe samenwerking met de conservator van het Stadsmuseum.

Het wordt een spannend evenement, waarbij Street Art kunstenaars aan de slag gaan op grote panelen, met optredens van rappers en breakdancers en een open kinderworkshop, waarvan we hopen dat het jongeren zal bewegen ook de expositie over Street Art in ons Stadsmuseum te gaan bezoeken.

Onze Vriendenmiddag met graffiti artiest Karski is op 26 november a.s.
De uitnodiging voor deze lezing krijgt u binnenkort

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven